شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد هزار واحدی روبرو شد.
به گزارش پایگاه خبری_تحلیلی کلاغ نیوز، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه بیش از ۷میلیارد و ۲۱۴میلیون سهم و حقتقدم بهارزشی بالغ بر ۵هزار و ۱۵میلیارد تومان در بیش از ۵۵۲هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد هزار واحدی روبرو شد.
بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهامبازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی شرکتهای سرمایهگذاری تامین اجتماعی، صنایع پتروشیمی خلیج فارس و پتروشیمی نوری شد و در مقابل شرکتهای ملی صنایع مس ایران، ایران خودرو و سایپا با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.
بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۳۳۴میلیون ورقه بهارزش ۸هزار و ۱۳۰میلیارد تومان در ۲۵۷هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۲۸واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۷هزار و ۲۸۴واحد قرار گرفت.
در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی پلیمر آریا ساسول، گروه کارخانجات صنعتی تبرک و پتروشیمی زاگرس شد و در مقابل شرکتهای پتروشیمی تندگویان، صنعتی مینو و بیمه کوثر بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.